Søg
  •  SLIKPOSEN APS ★ Møllesvinget 2 ★ 7200 Grindsted   ★CVR: 42081094                            FRAGT FRA  39.95 Kr.
    [email protected]  Telf. 9282511122707150

Du har ingen varer i din varekurv.

Haribo Konfekt-Stænger 1200 g.

Netto Indhold 1200 g.
KG. Pris 99,96 DKK
Brutto Vægt: 1320 g.
BEDST FØR: 09-2023
Slik skal spises ikke gemmes
SKU: 4001686154014
119,95 DKK
i h

                            DANSK WEBSHOP. Vi betaler afgifter og moms i Danmark.

HARIBO-konfekt stænger kombiner en frugtagtig konfektmasse i smagen hindbær, kokos, appelsinsaft og citron med en lækker krydret lakridslag.

Produkt specifikationer
BRANDS Haribo
INGREDIENSER Brun sukkersirup, glucosesirup, sukker,HVEDEMEL, stivelse, LACTOSE, dextrose, kokos rasp, lakridsekstrakt (3% baseret på lakrids andel), SKUMMETMÆLKSPULVER, palmefedt, aroma, kogesalt, gelatine, frugt og plante koncentrater (æble, rødbeder, peber, gulerod , saflor, tomat, græskar), citronsyre, overfladebehandlingsmiddel (bivoks hvid og gul, carnaubavoks).
NÆRINGSINDHOLD per 100 g.
ENERGI 1510 kJ / 356 kcal.
FEDT 3,9 g
heraf mættede fedtsyrer 2,6 g.
KULHYDRAT 77 g.
heraf sukkerarter 55 g.
PROTEIN 2,8 g
SALT 0,78 g.
GELATINE SVIN Ja
ALLEGEN:
MÆLK Ja
GLUTEN Ja
SOYA Nej
NØDDER Nej
JORDNØDDER Nej

HARIBO-konfekt stænger kombiner en frugtagtig konfektmasse i smagen hindbær, kokos, appelsinsaft og citron med en lækker krydret lakridslag.

Produkt specifikationer
BRANDS Haribo
INGREDIENSER Brun sukkersirup, glucosesirup, sukker,HVEDEMEL, stivelse, LACTOSE, dextrose, kokos rasp, lakridsekstrakt (3% baseret på lakrids andel), SKUMMETMÆLKSPULVER, palmefedt, aroma, kogesalt, gelatine, frugt og plante koncentrater (æble, rødbeder, peber, gulerod , saflor, tomat, græskar), citronsyre, overfladebehandlingsmiddel (bivoks hvid og gul, carnaubavoks).
NÆRINGSINDHOLD per 100 g.
ENERGI 1510 kJ / 356 kcal.
FEDT 3,9 g
heraf mættede fedtsyrer 2,6 g.
KULHYDRAT 77 g.
heraf sukkerarter 55 g.
PROTEIN 2,8 g
SALT 0,78 g.
GELATINE SVIN Ja
ALLEGEN:
MÆLK Ja
GLUTEN Ja
SOYA Nej
NØDDER Nej
JORDNØDDER Nej
Close